Kaffesnack

Favorit i repris – Boka in dig på Kaffe- och chokladprovning!

Posted on: augusti 24, 2010

I juni bjöd vi in till en provning som var väldigt uppskattad. Då vi snabbt insåg att det var en succé vill vi nu självklart erbjuda fler att få möjlighet att komma.

När: Onsdagen den 29 september klockan 17.30-ca 20.30

Var: Löfbergs Lila, kaffeskrapan i Karlstad

Hur: Vi kommer att även den här gången varva teori med praktiska övningar såsom koppning, latte art och pralinprovning med Carli Choklad.

Du får se och smaka olika beredningsmetoder; espresso, aeropress och presskaffen, kapselkaffe samt träffa likasinnade under kvällen.

Antalet platser är begränsade till 30 stycken och först till kvarn gäller.

Provningen kostar 150 kr och varje anmälan är begränsad till två personer.

Anmäl dig till lilakaffesnack@lofbergslila.se. Vi återkommer med en bekräftelse om du är en av de 30 första! Inbetalning görs via bg innan eventet, mer information får du i bekräftelsen.

Varmt välkomna!

/Lena

1 Response to "Favorit i repris – Boka in dig på Kaffe- och chokladprovning!"

[…] plats, då slagna av Danmark. Vi är med och tävlar med ett kaffe som Mikael Håkansson rostat, förhoppningsvis får deltagarna i den kommande kaffe och chokladprovning prova kaffet den 29 septe…. Vad det är för kaffe? Häng kvar så får du […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe
andersthoren om En minibutik i kaféet.
%d bloggare gillar detta: