Kaffesnack

En kaffe Citroën

Posted on: november 3, 2010

En alldeles fantastisk sommardag stegade jag in till vår samarbetsparter i projektet på Kungsgatan i Stockholm. Det var dags att ta beslut. Vi konstaterade att vi skulle koncentrera oss på tre objekt, alla i södra Frankrike. Vi enades alla om att just den bilen ( som vi senare faktiskt skulle köpa) var bilen vi helst ville ha. Strax efter midsommar så var vår utsände bilexpert Johnny på plats i Grenoble, en stad i södra Framkrike som fram tills nu, varit mest känd för Johnny Höglin:s oväntade OS guld i skridsko 1968. 

 Bilder togs och skickades till oss. Det filmades och vi tittade på film. Ja det såg ju väldigt bra ut, snygg i lack, helt ren inuti och den verkade dessutom gå riktigt bra. Vi slog till.

Nu finns bilen här hemma i Sverige, men den ser inte längre ut som på bilden. Någon som kan gissa färgen på den som den ser ut nu?

2 svar to "En kaffe Citroën"

[…] Den lila kaffebilen, hämtad i Grenoble är nu på plats på Det goda köket. […]

Bilen var på CiITY GROSS iYtterby den 120601 Flickan med dom vackra ögonen serverade:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe
andersthoren om En minibutik i kaféet.
%d bloggare gillar detta: