Kaffesnack

Vår nya kafé/konceptbutik har nu ett namn!

Posted on: juni 21, 2011

”Rosteriet” – det blir namnet på vårt nya kafé/konceptbutik! Ett mycket fint, kort och talande namn som känns helrätt. Här har vi i min familj rostat kaffe i mer än 100 år och nu äntligen så öppnar vi upp portarna för vem som helst att komma in och njuta av olika goda kaffesorter och tevarianter.

Det var faktiskt 4 st som alla lämnade in namnet ”Rosteriet” till vår förslagslåda. Grattis till alla vinnare; Lars Eriksson från Örebro, Lisbeth Karterud Tiller från Norge, Robert Barath från Hjo och Olle Gustafson från Kil.

Jag skulle också vilja tacka så mycket till övriga i juryn (Lars Appelqvist, Anna Sandborg, Pär Johansson och Adam Alsing) som gjorde en stor insats att välja ut namnet bland den mängden förslag som kommit in till oss.

 

1 Response to "Vår nya kafé/konceptbutik har nu ett namn!"

Jag tycker det är konstigt att jag inte finns med i er vinstlista.
Titta på er Facebooksida 5: emaj i er logg.
Där angav jag namnet Rosteriet.

Hälsningar,
Helena Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe
andersthoren om En minibutik i kaféet.
%d bloggare gillar detta: