Kaffesnack

Alicia är här för att stanna!

Posted on: augusti 25, 2011

Sedan ett par veckor är Alicia Rossi på plats som ansvarig för Rosteriet. Alicia är uppvuxen i Forshaga i Värmland och har en stor passion för kaffe, från kaffebäret till färdig kopp att njuta av någonstans. Hon har jobbat inom kafébranschen i 6 år och tävlat i Barista SM 4 gånger. 3 gånger själv med bästa placering som 7:a och en 4:e plats i SM 2009 som coach. Som utbildad Masterbarista och barista-trainer har Alica mycket härlig kunskap att kunna förmedla till alla våra framtida gäster i Rosteriet.

– ”Jag ser framemot att få ta del av allt kaffeintresse som kommer att kliva in genom dörren i form av er gäster och samtidigt få dela med mig av min erfarenhet och kunskap.” säger Alicia och strålar av entusiasm.

Nu räknar vi ner dagarna till den 2 september då vi slår upp portarna till Rosteriet!

1 Response to "Alicia är här för att stanna!"

Det blir spännande…. Synd man har så sabla långt till Karlstad :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe
andersthoren om En minibutik i kaféet.
%d bloggare gillar detta: