Kaffesnack

Portarna är öppna!

Posted on: september 6, 2011

Det har varit månader av förberedelser och in i det sista målades och finjusterades det inför invigning. Nu har vi äntligen slagit upp portarna till vårt eget kafé Rosteriet (som faktiskt inte är ett vanligt kafé).

Invigningskvällen var välbesökt och det var trångt och härligt i Rosteriet. Vi provade självklart kaffe och skålade bubbel i kaffekoppar. Vårt Brasilianska invigninskaffet har varit en hit, första rosten är redan slut. Kaffet kommer att finnas under en begränsad tid så passa på och kom förbi nu om du vill  njuta av det.

Vi är otroligt glada för all uppvaktning och att så många redan varit hos oss. Från morgon till kväll strömmar det in gäster som vill uppleva mer av kaffets värld och vi vill så gärna dela med oss. Alicia med personal står redo!

Mingel, mingel från invigningen…

/Lena

 

4 svar to "Portarna är öppna!"

Kul att se bilder från invigningen. Hade ju gärna varit där, men det blir inte alltid som man vill :))

Passade på att kika in lite senare under dagen istället, och måste säga att invigningskaffet i Espresso-form var en underbar upplevelse, riktigt gott!

Ser fram emot fler besök, allra helst när kortbetalning blir möjlig!

Som tur är kan du komma när som helst nu, välkommen in! /Lena

Vad kul att du gillade invigningskaffet, det är även min favorit just nu. Jag kan även glädja dig (och oss) med att korbetalningen som tyvärr strulade först, kom igång senare på fredagen. /Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe
andersthoren om En minibutik i kaféet.
%d bloggare gillar detta: