Kaffesnack

Googla ett godare kaffe

Posted on: maj 23, 2012

Image

Det här med varumärken och hur de uppfattas på olika marknader är spännande. I höstas ville Googles huvudkontor i London göra en satsning på kaffe på jobbet och fokus var ett riktigt gott kaffe. Vi blev faktiskt lite förvånade men i deras ögon var Löfbergs Lila ett perfekt val; exotiska kaffespecialister och ett familjeföretag som sedan länge tagit hållbarhetsfrågorna på allvar. Kul att se att de dessutom satsar stort och tar hjälp för att utbilda personalen till baristor, målet är att själva bli bättre baristor än de man hittar på stan. Kanske något att ta efter? Tipsa chefen om att du också vill åka longboard i korridoren till det egna kaffelabbet där du sedan kan sitta och dricka en perfekt espresso i roddbåten!

Image

Vad sägs om en fikastund i roddbåten?

Lämna en kommentar

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Anneli Lau om Följ grodan!
Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe