Kaffesnack

Ett nytt bryggkaffe snart i butikshyllan!

Posted on: augusti 20, 2012

Nu lanserar vi ett nytt bryggkaffe – ”Magnifika”- som är ett fylligt, lätt mörkrostat kaffe med kakaotoner och subtil doft av vanilj och som dessutom är Rainforest Alliance-certifierat. Rainforest Alliance arbetar systematiskt för hållbara odlingsmetodet och för att bevara regnskogen och den biologiskas mångfalden. Enligt Intergovernmental Panel on Climate Change, bidrar avskogningen med 12-15 % av de globala koldioxidutsläppen.

Senast 2016 ska allt vårt kaffe vara certifierat.

Magnifika finns även som hela bönor.

Läs mer om det goda kaffet här.

2 svar to "Ett nytt bryggkaffe snart i butikshyllan!"

Hej!
Har Ni någon tävling/erbjudande på gång där vi kan få testa kaffet!

Yanne, följ oss gärna på Facebook: facebook.com/lofbergs. Där kommer det läggas ut tävlingar med möjlighet att prova vårt nya goda kaffe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe
andersthoren om En minibutik i kaféet.
%d bloggare gillar detta: