Kaffesnack

Passion för gott kaffe

Posted on: februari 28, 2014

image

 

 

 

 

 

Just nu pågår mässan Passion för mat i Eriksbergshallen i Göteborg och vi är så klart på plats. För oss är det ett utmärkt tillfälle att träffa er kunder och dela med oss av vår kunskap och passion och även lyssna på vad ni tycker och tänker. Årets mässtema är ”Ärlig mat” och det passar oss utmärkt. Kanske har du hört att allt vårt kaffe ska vara hållbart certifierat (t.ex. Fairtrade, Krav och Rainforest Alliance) senast 2016. Det är ett sätt för oss att göra det lätt för våra kunder att göra rätt: att välja ett kaffe som både är och gör gott.

Vi har redan träffat många här på mässan och vi får mycket kommentarer och frågor. Det gillar vi! En nära relation till alla er som dricker kaffe gör oss ännu bättre. Samtidigt är det kul att se att vi har en sak gemensamt med väldigt många: Passionen för gott kaffe!

/Lena Rodin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

Kathrine Löfberg

Styrelseordförande och fjärde generationen Löfberg. Att Löfbergs fortfarande ett starkt och självständigt familjeföretag är jag mycket stolt över och det har vi ambitionen att fortsätta vara i minst 100 år till. Mitt favoritkaffe just nu (det varierar mycket över tiden....) är vår nya espresso Cumbia som förutom att den smakar något enormt gott även är KRAV och Fairtrade.

Anna Nordström

Kaffeälskare, specialkaffeansvarig och provsmakare på Kafferosteriet Löfbergs. Medlem i Svenska Baristalandslaget, certifierad brewmaster och baristadomare. Har vunnit koppnings-SM och blivit trea i World Cup tasters Championship. Mina kaffefavoriter varierar beroende på säsong men intas gärna på ett klassiskt konditori efter ett hårt, långt och lerigt träningspass.

Lena Rodin

Jobbar på marknadsavdelningen och försöker få så många som möjligt att prova och älska vårt kaffe lika mycket som jag gör. Min rekommendation för en bra start på dagen är en en svart kopp med lite rundare smak, ofta väljer jag Jubileumsblandning. Efter middagen tar jag gärna en enkel espresso, just nu är vår Carnival min favorit.

Anders Thorén

Kommunikationschef och beroende av nyheter och gott kaffe. Älskar tidiga lördagmornar, en tjock hög med tidningar och en kanna färskbryggd Eko Mörkrost.

Senaste kommentarer

Kajsa-Lisa om Lars Appelqvists kryddsill med…
Anna Danenza om Vulkaniskt gott kaffe
Kajsa-Lisa om Vulkaniskt gott kaffe
Palle om Vulkaniskt gott kaffe
andersthoren om En minibutik i kaféet.
%d bloggare gillar detta: